21 & 22 april: Paasmenu

Op 21 & 22 april serveren wij onderstaand Paasmenu voor lunch en diner;

Krijtlander ZALMFOREL tomaat / rosè peper / Burrata / bergamot / venkelzaad

COQUILLE  saffraan / wortel / mango azijn / matcha dashi

TOM KHA KAI & GELE CURRY - KREEFT, GARNALEN & GAMBA -

TARBOT  asperge / dashi / vongole / daslook / lamsoren

KWARTEL  WENTELTEEFJE BIO-GANZENLEVER 
dadel / topinambour / sambai / kooltjesolie

KALF - LENDE, ZWEZERIK & TONG - pastinaak / asperge / Maastrichtse champignons / morielje saus

MUNSTER & IJS VAN BIO-GANZENLEVER appel / komijn

PAASDESSERT

 

Het Paasmenu is uitsluitend beschikbaar per tafel, in 4 tot 8 gangen. Gelieve eventuele dieetwensen of allergiën bij uw reservering aan ons door te geven.

4 gangen 68,50   //  wijnarrangement 34,00
5 gangen 78,50   //   wijnarrangement 42,00
6 gangen 88,50   //  wijnarrangement 50,00
7 gangen 98,50   //  wijnarrangement 56,00
8 gangen 108,50  //  wijnarrangement 62,00

OVERNACHTEN?

Onze gasten bevelen de volgende accommodaties aan;

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Maandag, Vrijdag, Zondag
12.00-13.30 uur (binnenkomst)

Diner  |  Donderdag t/m maandag
vanaf 18.30

Vakantie & sluitingsdata

11 t/m 28 augustus 2019

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring