Navenant:"Prestigieuze prijs voor Hans Kinkartz"

Bron: www.navenant.nl |  Foto: Rockateer

Onder het toeziend oog van de professionele vakjury heeft chef-kok Hans Kinkartz van L’Atelier afgelopen woensdag de eerste prijs gewonnen in de prestigieuze Grand Concours du Caviar.

Tijdens deze wedstrijd, die plaatsvond in de demokeuken van Culinaire Saisonnier, werd van de deelnemers een koude, een lauwwarme en een warme amuse met Sturia kaviaar in de hoofdrol gevraagd. Sturia kaviaar is duurzame kaviaar voor het hoogste culinaire segment die sinds deze week ook in Nederland geleverd wordt.

Hans Kinkartz heeft met het winnen van de wedstrijd niet alleen een trofee in de wacht gesleept, maar ook een kilo topkwaliteit kaviaar van Sturia en een reportage van twee pagina’s in het gastronomisch vakblad Culinaire Saisonnier.

hans kinkartz

OVERNACHTEN?

Onze gasten bevelen de volgende accommodaties aan;

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Donderdag, Vrijdag, Zondag 
12.00-13.30 (binnenkomst, zondag tot 15.00)

Diner  |  Woensdag t/m zaterdag
vanaf 18.30

Vakantie & sluitingsdata

30 dec t/m 8 jan 2020
23 feb t/m 4 maart 2020

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring