Kookboek "25 Limburgse topchefs"

Bron: www.chapeaumagazine.com

25 Limburgse topchefs in uniek kookboek

Koks en gerechten op een onderscheidende manier in beeld gebracht

Dinsdag 10 oktober 2017 | Vier jaar lang heeft Chapeau Magazine in elke editie een culinair thema geplaatst, met telkens over vier pagina’s de kookkunsten van een bekende Limburgse chef. Niet zomaar een recept op een pagina, maar een stijlvolle productie met onderscheidende fotografie van Hugo Thomassen. Deze recepten zijn nu gebundeld in een fraai en handzaam boekwerk.

Het bijzondere kookboek, getiteld ’25 Limburgse topchefs’, is gepresenteerd op de Folie Culinaire in MECC Maastricht. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan Servais Tielman, chef van Cucina del Mondo in Heerlen en een van de 25 chefs uit het kookboek.

Het 112 bladzijden tellende boek heeft verschillende recepten van topchefs zoals: Hans van Wolde van restaurant Beluga, Hans Sijders van Restaurant Château Neercanne en Margo Reuten van Restaurant Da Vinci. Niet alleen leuk voor uzelf, maar ook erg mooi om als cadeau te doen.

Ook l'Atelier is in het bijzondere kookboek vertegenwoordigd, met Hans' prachtige bereiding van de Tarbot. Het kookboek is in ons restaurant verkrijgbaar voor €19,50. 

Wilt u een boek bestellen? Bel +31 (0)43 450 4490 of stuur een bericht naar info@restaurantatelier.nl dan zorgen wij dat het boek op het gewenste moment voor u klaar ligt! Ook leuk in combinatie met een l'Atelier dinercheque of het één van onze Kerstpakketten.

Bezoek voor overige verkooppunten: https://www.chapeaumagazine.com/nl/headlines/2017/10/25-limburgse-topchefs-in-uniek-kookboek/

Kookboek chapeau magazine - 25 limburgse topchefs

OVERNACHTEN?

Onze gasten bevelen de volgende accommodaties aan;

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Maandag, Vrijdag, Zondag
12.00-13.30 uur (binnenkomst)

Diner  |  Donderdag t/m maandag
vanaf 18.30

Vakantie & sluitingsdata

11 t/m 28 augustus 2019

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring