ATELIER in coronatijd

Na weken van sluiting, zijn we ontzettend blij om per 1 juni ons restaurant weer te mogen openen. Met alle noodgedwongen regels en beperkingen, kunnen we echter helaas nog niet 100% de gastvrijheid bieden zoals we dat het allerliefst doen. We zetten de maatregelen en wijzigingen voor u op een rijtje;

Atelier @ home

Gezien de beperkte bezettingscapaciteit in het restaurant gaan we de komende tijd door met het aanbieden van een wekelijks wisselend afhaalmenu 'ATELIER @ home'. Zo kunnen we ook een alternatief bieden voor grotere gezelschappen, of voor mensen, die nog niet naar buiten kunnen/willen. 

Tafelindeling en groepsgrootte

Binnen de huidige regelgeving mogen we gezelschappen tot maximaal 4 personen ontvangen.

  • tafels van 2 personen zijn geen probleem
  • tafels van max. 4 personen binnen één huishouding, geen probleem
  • reserveringen van max. 4 personen NIET binnen één huishouding, worden geplaatst over 2 aansluitende tafels, dus met 1,5 meter tussenruimte

Zodra de regelgeving aangepast gaat worden, hopen we ook dit beleid te kunnen veranderen. Het kan zijn, dat we grotere reserveringen moeten gaan annuleren, als de periode langer duurt.

Openingstijden & vakantie

Er zal deze zomer géén vakantiesluiting zijn. Bovendien gaan we de komende periode alle dagen van de week open. Ons team staat klaar om niet alleen in de weekenden te vlammen, maar juist van élke dag een feestje te maken. Nu we allemaal lastiger écht weg kunnen, moeten we het vakantiegevoel en het genieten dichterbij en op een andere schaal zoeken. Wij hopen u juist ook op die doordeweekse dagen te mogen ontvangen om er samen iets bijzonders van te maken. U kunt de beschikbaarheid inzien via onze online reserveringsmodule.

Veiligheidsmaatregelen bij uw bezoek

Bij de heropening van ons restaurant per 1 juni, zullen we uiteraard de gestelde maatregelen inachtenemen. Dit betekent:

  • Gasten dienen bij het bezoeken van ons restaurant gezond te zijn volgens de richtlijnen van de overheid. Per e-mail of telefonisch zullen we hierover een paar vragen stellen. Mocht er sprake zijn van gezondhheidsklachten, dan dienen gasten de reservering helaas te annuleren of te verplaatsen naar een ander moment. Wij voelen ons verplicht om garant te staan voor de gezondheid van gasten alsmede onze werknemers.
  • We proberen tegemoet te komen aan alle wensen van gasten, omtrent specifieke tafelkeuzes of tafels op terras. Gezien de zeer beperkte ruimte - op het terras kunnen wij slechts 6 tafels in gebruik nemen! - zullen we moeten schipperen. We vragen hiervoor uw begrip. En heeft u buiten geen plekje, dan zoeken we binnen een mooi alternatief en zorgen we dat het u aan niets ontbreekt!
  • Tot slot. Veel richtlijnen en maatregelen stroken niet met ons gevoel van GASTVRIJHEID.  Echter we vragen u, om er samen met ons, het beste van te maken. We willen u alles bieden. Maar handen schudden, jassen aannemen, omhelzen, kussen... het kan nu niet. We vragen u deze regels en richtlijnen te respecteren, uit gezondheidsvoorzorg, uit respect naar uw mede-gasten en uit respect naar onze medewerkers.

We maken er samen wat moois van! Graag tot snel.

OVERNACHTEN?

Onze gasten bevelen de volgende accommodaties aan;

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Donderdag, Vrijdag, Zondag 
12.00-13.30 (binnenkomst, zondag tot 15.00)

Diner  |  Woensdag t/m zaterdag
vanaf 18.30

Vakantiesluiting

9 augustus t/m 25 augustus 2021

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring