Take-away; 10 gangen amuse BOX

Vier het weekend goed met onze WEEKEND BOX voor thuis. Een heerlijk pakket kleine gerechtjes, koud en warm, ready-to-eat. Te gebruiken als 10 gangen amuserie, of - for sharing- als 4 gangen tapasmenu.

Deze AMUSEbox is beschikbaar op donderdag, kost € 50,- per persoon en kan online worden besteld via onderstaand formulier of per mail tot 's ochtend 9.00 uur. Afhalen kan op donderdag 17 uur. Alle gerechten worden koud aangeleverd. De box kan makkelijk een dag in de koeling bewaard worden, dus u kunt er ook op de volgende dag van genieten! Speciale wensen/ diëten zijn in overleg mogelijk. 

 

Extra ATELIER BOX, uitsluitend op donderdag 22.04// 29.04

Take Away Amuse BOX        
donderdag 22.04 // 29.04.21
bestaande uit 10 heerlijke kleine gerechtjes, brood en dips
( de warme items moeten thuis in de oven verwarmd worden)  
dieetwensen in overleg mogelijk!

1. Oester & green juice
2. Gele biet, edamame, groene curry & Thaise vinaigrette
3. Coquille, aardpeer, sambai & bundelzwammen
4. Gemarineerde saibling, artisjok & gedroogde tomaat
5. Asperge soepje & daslookpesto
6. Pastrami, bloemkool & piccalilly
7. Bio ganzenlever terrine, brioche & kweepeer
8. Bapao BBQ pulled porc & smokey dip
9. Lamscurry met vadouvan en wortel ( warm),
daarbij naanbrood, crémè fraiche & koriander
10.Zoete verwennerij

 

Rantrée/Atelier special edition à € 55.- pp
bestaande uit 10 heerlijke kleine gerechtjes, brood en dips
( de warme items moeten thuis in de oven verwarmd worden)
Dieetwensen in overleg mogelijk!
special editie 23. & 24. april/ 30. april & 1 mei 2021
 
Beide Sommeliersteams hebben een speciaal wijnarrangement voor u samengesteld,
om deze box compleet te maken, bestaande uit
een fles cremant, 2 flessen witte wijn & 1 fles rood à € 65.-

1. ( R) Vegetarische sushi & singapore vinaigrette
2. ( A) Saibling, Sjevroaje kaas, selderij, hazelnoot & appel
3. ( R) Bonbon van asperges, hammouse & peterselie
4. ( A) Gele biet, kurkema uitjes, groene curry & Thaise vinaigrette
5. ( A) Coquille, aardpeer, sambai & gemarineerde bundelzwammetjes
6. ( A) Bapao BBQ pulled porc & smokey dip
     ( 60 sec magnetron 800 Watt)
7. ( R) Rode mul, artisjok, asperge, barilotto & jus van mul
    ( 8 min. 160°C in oven, saus apart opwarmen)
8. ( R) Kwartel en eendenlever in bladerdeeg & gevogelte/truffelvelouté
   ( 18 min. 180°C in oven, saus apart opwarmen)
9. ( A) Terrine van limburgse kazen
10.( R) Aardbei, hangop, framboosrabarber & OLV bedstro

 

 

 

 

 

Bestel uw take-away

OVERNACHTEN?

Onze gasten bevelen de volgende accommodaties aan;

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Donderdag, Vrijdag, Zondag 
12.00-13.30 (binnenkomst, zondag tot 15.00)

Diner  |  Woensdag t/m zaterdag
vanaf 18.30

Vakantiesluiting

9 augustus t/m 25 augustus 2021

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring