SIGNATUREN - van de chef

Een verzameling van de topgerechten van de afgelopen jaren.

Per tafel geserveerd, in 4 t/m 8 gangen
67,50 - 77,50 - 87,50 - 97,50-107,50

Wijnarrangement 4-8 gangen
32,50 - 40 - 47,50 - 55 - 62,50

 

2018 | Tartaar van ZEELAND KINGFISH, soja, Ponzu, zeewier, quinoa en Bottarga

2015 | WILDE ZEEBAARS & MOSSELTJES met diverse bereidingen van prei

2011 | Bretonse COQUILLE, bloemkool, kerrie, kokos, pinda en augurk*

2014 | COUSCOUS met kreeft, wortel, spekjes en kreeftensabayon*

2014 | "Kuusj" BUIKSPEK, 12 uur gegaard, zoetzuur gelakt

2016 | Diverse bereidingen van REE, pistache, kersen, Balsamico en gerookte biet

2010 | MUNSTER kaas & ijs van BIO-GANZENLEVER

2018 | ABRIKOZEN, yoghurt, "Dreum van Mestreech"en oranjebloesem

* supplement van € 7,50 ( bij wisseling naar menu Inspiraties )

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Maandag, Vrijdag, Zondag
12.00-13.30 uur (binnenkomst)

Diner  |  Donderdag t/m maandag
vanaf 18.30

Vakantiesluiting

13 t/m 29 augustus 2018

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant L'Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring