Markt menu

Let op! I.v.m. de nieuwe coronamaatregelen zijn wij gesloten tot tenminste 11 november.

Per tafel geserveerd, in 5 tot 7 gangen:  

TOMAAT & SJEVROAJE KAAS
watermeloen / dragon / venkel

TONIJN GEBRAND EN GEMARINEERD
thaise basilicum / dashi

KABELJAUW paprika / Pata Negra / saus van Kimchi

KNOLSELDER & RODE BIET 5 UUR IN DE OVEN GEPOFT
vinaigrette van rose peper en gerookte biet

EEND BBQ SAVOYE KOOL
gedroogde sinaasappel / kardemon / steranijs

"ROOIE " VAN STEENBERG & IJS VAN BIO GANZENLEVER

FRAMBOOS & BRAAM roomkaas / maanzaad

5 gangen 65,00  (tomaat / tonijn / kabeljauw / eend / framboos)
6 gangen 79,50  (tomaat / tonijn / kabeljauw / knol / eend / framboos)
7 gangen 89,50

Heeft u speciale dieetwensen of allergiën? Laat het ons even weten. We kunnen het menu aanpassen zolang deze niet al te ingrijpend zijn voor het menu en de signatuur van onze keuken niet veranderen. ( veganistisch is derhalve niet mogelijk) Neemt u in geval van twijfel gerust even contact met ons op.

OVERNACHTEN?

Onze gasten bevelen de volgende accommodaties aan;

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Donderdag, Vrijdag, Zondag 
12.00-13.30 (binnenkomst, zondag tot 15.00)

Diner  |  Woensdag t/m zaterdag
vanaf 18.30

Vakantiesluiting

26 oktober t/m 10 november 2020
24 december, 27 december t/m 6 januari 2021
14 februari t/m 23 februari 2021
9 augustus t/m 25 augustus 2021

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring