JEUNES RESTAURATEURS MENU

JRE menu - Jeunes Restaurateurs d'Europe

Per tafel geserveerd, in 4 tot 7 gangen:  

LANGOUSTINE & KRAB kaapse kruisbes / quinoa / curry

KREEFT & PARELHOEN katsuobushi / duindoorn / garnaaltjes

63⁰ EITJE sabayon gerookte azijn / brioche / Oscietra kaviaar

SNOEKBAARS Pata Negra / groene asperge / dashi

" KNIEN IN UT ZOER " KONIJNENRUG & STOOF VAN DE BOUT
mosterd / aardappel / spek

ANJOU DUIF WENTELTEEFJE BIO GANZENLEVER
aardpeer / sambai / kooltjesolie / dadels

WITTE CHOCO, KUMQUAT venkelzaad / stoofpeer / kamille

4 gangen 69,50 // wijnarrangement 34,00
5 gangen 79,50 // wijnarrangement 42,00
6 gangen 89,50 // wijnarrangement 50,00
7 gangen 99,50 // wijnarrangement 56,00

Mocht u één van bovenstaande gerechten in uw inspiratiemenu kiezen, dan kan er een suppl. van 7,50,- in rekening gebracht worden.

Mocht u speciale dieetwensen of allergiën hebben, laat het ons even weten. We kunnen het menu aanpassen zolang deze niet al te ingrijpend zijn voor het menu en de signatuur van onze keuken niet veranderen. ( veganistisch is derhalve niet mogelijk) Neemt u in geval van twijfel gerust even contact met ons op.

OVERNACHTEN?

Onze gasten bevelen de volgende accommodaties aan;

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Donderdag, Vrijdag, Zondag 
12.00-13.30 (binnenkomst, zondag tot 15.00)

Diner  |  Woensdag t/m zaterdag
vanaf 18.30

Vakantie & sluitingsdata

10 augustus t/m dinsdag 25 augustus 2020

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring