JEUNES RESTAURATEURS MENU

JRE menu - Jeunes Restaurateurs d'Europe

Per tafel geserveerd, in 4 tot 8 gangen:  

CARABINERO & BIO GANZENLEVER citrus / klaverzuring / pompoenpit

KREEFT & PARELHOEN duindoorn / katsuobushi / vadouvan

ZEEDUIVEL tartaar scheermes / venkel / gezouten citroen

TARBOT paddenstoelen / dashi  / bio ganzenlever

PATRIJS roodlof / kriekenbier / zwarte knoflook

HERT FILET  - SPICY OSSOBUCCO  - GESTOOFDE NEK
miso / pieds de mouton / pastinaak

" RAUWE " STEENBERG ( HERVE KAAS) IJS VAN BIO-GANZENLEVER

STOOFPEER, KAMILLE & KUMQUAT

 

4 gangen 68,50 // wijnarrangement 34,00
5 gangen 78,50 // wijnarrangement 42,00
6 gangen 88,50 // wijnarrangement 50,00
7 gangen 98,50 // wijnarrangement 56,00
8 gangen 108,50 //  wijnarrangement 62,00 

Mocht u één van bovenstaande gerechten in uw inspiratiemenu kiezen, dan kan er een suppl. van 5,- in rekening gebracht worden.

Indien u dieetwensen en/of allergieën heeft, kunt u deze van tevoren aan ons doorgeven. We kunnen het menu aanpassen aan zwangerschappen, lactosevrij, glutenvrij, vegetarisch en allergieën voor sommige producten zolang deze niet al te ingrijpend zijn voor het menu zijn en de signatuur van onze keuken niet veranderen (Veganistisch is derhalve niet mogelijk). Neemt u in geval van twijfel gerust even contact met ons op.

OVERNACHTEN?

Onze gasten bevelen de volgende accommodaties aan;

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Donderdag, Vrijdag, Zondag 
12.00-13.30 (binnenkomst, zondag tot 15.00)

Diner  |  Woensdag t/m zaterdag
vanaf 18.30

Vakantie & sluitingsdata

30 dec t/m 8 jan 2020
23 feb t/m 4 maart 2020

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring