JEUNES RESTAURATEURS MENU

JRE menu - Jeunes Restaurateurs d'Europe

Per tafel geserveerd, in 4 tot 8 gangen:  

LICHTGEBRANDE COQUILLE passiefruit / zwarte kardemom / hangop

TOM KHA KAI & GELE CURRY - KREEFT, LANGOUSTINE & RIVIERKREEFT -

63° EITJE & 5 gr Oscietra KAVIAAR krokante aardappeltjes / lichtgerookte Hollandaise saus

TARBOT selderij / bio-ganzenlever / kalfsjus / cepes ( suppl. € 5 als keuze hoofdgerecht)

KWARTEL WENTELTEEFJE BIO-GANZENLEVER dadel / topinambour / sambai / kooltjesolier

KALF - LENDE, ZWEZERIK & TONG - pastinaak / ui / grotchampignons / balsamico

MUNSTER & IJS VAN BIO-GANZENLEVER appel / komijn 

APPEL, CASHEWNOOT & ROZEMARIJN 

4 gangen 68,50 // wijnarrangement 34,00
5 gangen 78,50 // wijnarrangement 42,00
6 gangen 88,50 // wijnarrangement 50,00
7 gangen 98,50 // wijnarrangement 56,00
8 gangen 108,50 //  wijnarrangement 62,00 

Mocht u één van bovenstaande gerechten in uw inspiratiemenu kiezen, dan kan er een suppl. van 5,- in rekening gebracht worden.

 

Indien u dieetwensen en/of allergieën heeft, kunt u deze van tevoren aan ons doorgeven. We kunnen het menu aanpassen aan zwangerschappen, lactosevrij, glutenvrij, vegetarisch en allergieën voor sommige producten zolang deze niet al te ingrijpend zijn voor het menu zijn en de signatuur van onze keuken niet veranderen (Veganistisch is derhalve niet mogelijk). Neemt u in geval van twijfel gerust even contact met ons op.

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Maandag, Vrijdag, Zondag
12.00-13.30 uur (binnenkomst)

Diner  |  Donderdag t/m maandag
vanaf 18.30

Vakantie & sluitingsdata

3 t/m 14 maart 2019
11 t/m 28 augustus

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant L'Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring