INSPIRATIE MENU

Per tafel geserveerd in 4 tot 8 gangen:

HAMACHI verveine / groene tomaat / gebrande oester

KABELJAUW prei / garnaaltjes / Parmezaanse kaas

SNOEKBAARS aubergine / artisjok / lavas / furikake

BLOEMKOOL in beurre noisette hazelnoot / kappertjes / shii take

RODE KOOL 2.0 jonge Sjevraoje / knoflook / balsamico

SPEENVARKEN mosterd / ui / kaantjes buikspek KUUSJ

WILDE EEND KROKANTE FILET - STOOF VAN DE BOUT 
Umebushi / koolrabi / nootmuskaat

PERZIK, AMANDEL & HIBISCUS


4 gangen 56,50  //  wijnarrangement 34,00
5 gangen 66,50  //  wijnarrangement 42,00
6 gangen 76,50  //  wijnarrangement 50,00
7 gangen 86,50  //  wijnarrangement 56,00
8 gangen 96,50  //  wijnarrangement 62,00 

 

Mocht u speciale dieetwensen of allergiën hebben, laat het ons even weten. We kunnen het menu aanpassen aan zwangerschappen, lactosevrij, glutenvrij, vegetarisch en allergieën voor sommige producten, zolang deze niet al te ingrijpend zijn voor het menu en de signatuur van onze keuken niet veranderen (veganistisch is derhalve niet mogelijk).

Neemt u in geval van twijfel gerust even contact met ons op.

OVERNACHTEN?

Onze gasten bevelen de volgende accommodaties aan;

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Maandag, Vrijdag, Zondag
12.00-13.30 uur (binnenkomst)

Diner  |  Donderdag t/m maandag
vanaf 18.30

Let op! Gewijzigde openingstijden per 1 november ›

Vakantie & sluitingsdata

30 dec t/m 8 jan 2020
23 feb t/m 4 maart 2020

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring