Atelier's TOPPERS à la carte

  • Grote langoustine, gebrand en gelakt met een krachtige langoustine reductie,
    tartaar van langoustine, daarbij een cerviche van passievruchten  45.-
  • Tartaar van Limousin rund, aangemaakt met oester,
    10 gr Oscietra kaviaar, gepocheerd Marigold eitje en gerookte sabayon  45.-
  • Gebakken BIO ganzenlever,
    met geconfijte ananas, pecannoten, bundelzwammen en rum  35.- 
  • Tarbot, bedekt met smeltende BIO ganzenlever,
    knolselder, crunch en een saus van gefermenteerde paddenstoelen 55.- 
  • Op karkas gegaarde Anjou duif,
    sambai - kooltjes olie, rode biet en huisgefermenteerde zwarte knoflook  55.- 

  • Kaas keuze van plateau
    Ons accent ligt op nederlandse en Belgische ambachtelijke kaasmakers,
    ism Kaasmeester Van Tricht en Kaasfort Amsterdam  20.-

 

OVERNACHTEN?

Onze gasten bevelen de volgende accommodaties aan;

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Donderdag, Vrijdag, Zondag 
12.00-13.30 (binnenkomst, zondag tot 15.00)

Diner  |  Woensdag t/m zaterdag
vanaf 18.30

Vakantiesluiting

9 augustus t/m 25 augustus 2021

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring