ATELIER's experience

Per tafel geserveerd in 5 tot 7 gangen:

ASIAN STEAK TARTARE & GEPOCHEERDE GANZENLEVER
kombu / sambai / algen crumble / wasabi

HUISGEROOKTE PALING GEÏNSPIREERD IN 'T GROEN
doperwten / groene kruidjes uit de tuin / koolrabi sap

TARBOT OVERBAKKEN MET BIO GANZENLEVER
gefermenteerde paddenstoelen / crunch van spek

ANJOU DUIF
rode biet / jonge dennentoppen / boekweit

LAM FILET & GESTOOFDE SCHOUDER
millefeuille van spek & aardappel / daslook

KAAS VAN HET PLATEAU

CHOCOLADE dulce de lecce / abrikoos / honing

5 gangen 79,50 (tartaar / paling / tarbot / lam / choco)
6 gangen 89,50 (tartaar / paling / tarbot / duif / lam / choco)
7 gangen 99,50

 

 

Mocht u één van de EXPERIENCE-gerechten in uw MARKT menu kiezen, dan kan er een suppl. van 7,50 in rekening gebracht worden

Heeft u speciale dieetwensen of allergiën? Laat het ons even weten. We kunnen het menu aanpassen zolang deze niet al te ingrijpend zijn voor het menu en de signatuur van onze keuken niet veranderen. ( veganistisch is derhalve niet mogelijk) Neemt u in geval van twijfel gerust even contact met ons op.

OVERNACHTEN?

Onze gasten bevelen de volgende accommodaties aan;

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Donderdag, Vrijdag, Zondag 
12.00-13.30 (binnenkomst, zondag tot 15.00)

Diner  |  Woensdag t/m zaterdag
vanaf 18.30

Vakantiesluiting

26 oktober t/m 10 november 2020
24 december, 27 december t/m 6 januari 2021
14 februari t/m 23 februari 2021
9 augustus t/m 25 augustus 2021

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring