À la carte / Klassiekers

Ontdek de a la carte menu's van restaurant Atelier gulpen

A LA CARTE;

  • VOORGERECHT 25,00
  • HOOFDGERECHT 45,00
  • DESSERT 12,00
  • KAASPLATEAU ( 5 stuks) 17,50

KLASSIEKERS

Er zijn altijd klassieke voorgerechten, die als vaste waarde op de kaart blijven. Deze kunnen à la carte gekozen worden, ook in aangepaste porties binnen de menu's.

  • Chef's tartaar, met crème van gerookte eidooier, kappertjes, kwarteleitje en krokant van ui 25,-
  • Gebakken bio-ganzenlever, met ananas, miso, rum en bundelzwammen ( suppl. 7,50 in menu)  25,-
  • Chef's salade met ei, croutons, Parmezaan, parelhoen en CARABINERO GARNALEN 3st ( suppl. 7,50 in menu)  27,50

Kaas

  • Wij beschikken over een heerlijk plateau, opgebouwd uit regionale kazen, net over de grens in België, aangevuld met heerlijke nederlandse kazen van Bourgondisch Lifestyle. (suppl. 7,50 in menu) 17,50
  • "Rauwe" steenberg (regionale herve kaas) met ijs van Bio ganzenlever, appeltjes en kummel

OVERNACHTEN?

Onze gasten bevelen de volgende accommodaties aan;

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Donderdag, Vrijdag, Zondag 
12.00-13.30 (binnenkomst, zondag tot 15.00)

Diner  |  Dinsdag t/m zaterdag
vanaf 18.30

Vakantiesluiting

26 oktober t/m 10 november 2020
24 december, 27 december t/m 6 januari 2021
14 februari t/m 23 februari 2021
9 augustus t/m 25 augustus 2021

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring