À la carte / Klassiekers

Ontdek de a la carte menu's van restaurant Atelier gulpen

A LA CARTE;

  • VOORGERECHT 25,00
  • HOOFDGERECHT 45,00
  • DESSERT 12,00
  • KAASPLATEAU ( 5 stuks) 17,50

KLASSIEKERS

Er zijn altijd klassieke voorgerechten, die als vaste waarde op de kaart blijven. Deze kunnen à la carte gekozen worden, ook in aangepaste porties binnen de menu's.

  • Chef's tartaar, met crème van gerookte eidooier, kappertjes kwarteleitje en krokant van ui
    * met10 gr Oscietra KAVIAAR ( suppl. 20,-)
  • Gebakken bio-ganzenlever, met ananas, miso, rum en bundelzwammen ( suppl. 7,50 in menu)
  • Caesar Salade met ei, croutons, Parmezaan en krokante ham
    * met KREEFT ( suppl. 7,50 )

Oesters

  • Dutch Imperial 000 | Zeeuwse platte Oesterij Yerseke
  • Fine Spéciale de Karantez | vlezige creuse Bretonse kust
  • Special de Portugal | Stevige creuse Sétubal
     

Kaas

  • Wij beschikken over een heerlijk kaasplateau, opgebouwd uit regionale producten, net over de grens in België aangevuld met heerlijke kazen van Bourgondisch Lifestyle. Na het hoofdgerecht kunt u altijd nog extra gebruik maken van dit plateau. ( € 7,50 suppl in menu)
  • "Rauwe" steenberg ( regionale herve kaas) met ijs van Bio ganzenlever, appeltjes en kummel

OVERNACHTEN?

Onze gasten bevelen de volgende accommodaties aan;

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Donderdag, Vrijdag, Zondag 
12.00-13.30 (binnenkomst, zondag tot 15.00)

Diner  |  Woensdag t/m zaterdag
vanaf 18.30

Vakantie & sluitingsdata

10 augustus t/m dinsdag 25 augustus 2020

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring