À la carte / Klassiekers

Ontdek de a la carte menu's van restaurant Atelier gulpen

A LA CARTE;

  • VOORGERECHT 25,00
  • HOOFDGERECHT 45,00
  • DESSERT 12,00
  • KAASPLATEAU ( 5 stuks) 15,00

KLASSIEKERS

Er zijn altijd klassieke voorgerechten, die als vaste waarde op de kaart blijven. Deze kunnen à la carte gekozen worden, ook in aangepaste porties binnen de menu's.

  • Chef's tartaar, met crème van gerookte eidooier, kappertjes kwarteleitje en krokant van ui
  • Chef's tartaar de LUXE, met10 gr Oscietra KAVIAAR, kwarteleitje en krokant van ui (€ 20 suppl ) ook om te delen!
  • Gebakken bio-ganzenlever, met ananas, miso, rum en bundelzwammen
    ( € 5 suppl in menu)
  • Caesar Salade met ei, croutons, Parmezaan en krokante ham
  • Caesar Salade de LUXE met KREEFT, ei, Parmezaan en krokante ham 
    ( € 5 suppl in menu)

Kaas

Wij beschikken over een heerlijk kaasplateau, opgebouwd uit regionale producten, net over de grens in België aangevuld met heerlijke kazen van Bourgondisch Lifestyle. Na het hoofdgerecht kunt u altijd nog extra gebruik maken van dit plateau. ( € 5 suppl in menu)

OVERNACHTEN?

Onze gasten bevelen de volgende accommodaties aan;

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Maandag, Vrijdag, Zondag
12.00-13.30 uur (binnenkomst)

Diner  |  Donderdag t/m maandag
vanaf 18.30

Let op! Gewijzigde openingstijden per 1 november ›

Vakantie & sluitingsdata

30 dec t/m 8 jan 2020
23 feb t/m 4 maart 2020

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring