Welkom bij restaurant ATELIER

Eindelijk.... het is zover!!! Volgens de laatste berichtgevingen in de media, lijkt het erop dat er langzaam groen licht komt, de terrassen zijn inmiddels geopend. We zijn verheugd en staan te popelen om te beginnen. Vanaf 9 juni a.s. is het weer mogelijk om online via onze reserveringsmodule te reserveren.

We handhaven onze reguliere openingstijden; lunch donderdag, vrijdag & zondag en diner van woensdag t/m zaterdag. De eerste maand zal er nog een verplichte sluitingstijd komen van 22.00 uur. Dit betekent dat de lunch op donderdag & vrijdag beperkt is qua aanbod en tijd (binnenkomst 12.00-12.30 met eindtijd 16.00 uur). Om zo optimaal mogelijk te kunnen genieten is de aanvang van het diner vervroegd naar 17.00-18.30 uur (17.30-18.00 uur aanbevolen). Hoewel het niet gastvrij aanvoelt, zijn we genoodzaakt om u rond te klok van 21.45 de rekening te presenteren. Zodra de maatregelen versoepelen, wordt de aanvangstijd weer als vanouds, nl vanaf 18.30 uur. We blijven met u in overleg.

We zijn heel blij om weer van start te gaan, maar het is ook heel spannend. Het is natuurlijk niet dat we ons vak verleerd zijn, maar toch moeten we weer in de flow komen. Het is altijd spannend om de eerste reacties te horen, maar ook spannend omtrent corona besmettingen. Wij, als ondernemer, hebben verantwoordelijkheid voor onze medewerkers, onze gasten en onze familieleden. Graag verzoeken wij u om met ons in gesprek te gaan, indien u tijdens/voor uw reservering corona gerelateerde klachten heeft. Het is natuurlijk voor beide partijen zuur om te annuleren, maar samen kunnen we altijd tot een goede oplossing komen.

We hebben u gemist en verheugen ons om u weer te mogen begroeten!

Hans & Ellen

Gezelschappen?  We zijn een klein, intiem restaurant met 30 zitplaatsen. Intiemiteit, aandacht voor gasten, ruimte tussen tafels en beleving is voor ons, maar ook voor onze gasten zeer belangrijk. Om dit te kunnen waarborgen zijn gezelschappen groter dan 6 pers is NIET mogelijk. ( uitsluitend telefonisch te boeken)

 

----

Hans en Ellen Kinkartz restaurant Atelier gulpen

Restaurant Atelier staat voor genieten van verrassende gerechten in een warme, gastvrije omgeving in het hart van het Limburgse heuvelland.

Wij zijn aangesloten bij JRE, Jeunes Restaurateurs, een internationale vereniging van jonge restaurateurs met meer dan 350 restaurants en 160 hotels in Europa als lid, verspreid over 16 landen. Bij JRE draait het om het delen en uitdragen van talent en passie.

Ontdek onze menu's

 

 

Volg restaurant atelier op facebook Volg restaurant atelier op instagramVolg restaurant atelier op twitter nieuwsbrief button restaurant atelier

 

OVERNACHTEN?

Onze gasten bevelen de volgende accommodaties aan;

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Donderdag, Vrijdag, Zondag 
12.00-13.30 (binnenkomst, zondag tot 15.00)

Diner  |  Woensdag t/m zaterdag
vanaf 18.30

Vakantiesluiting

9 augustus t/m 25 augustus 2021

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring