Mini-docu: Verke, de échte smaak van Limburg

In de varkenshouderij gaat heel veel mis. Maar gelukkig ontstaan er ook steeds meer mooie, nieuwe diervriendelijke initiatieven, waarbij aandacht is voor de natuurlijke, ecologische rol die het varken kán hebben. In deze mini docu ziet u hoe in het Limburgse land het Livar varken en de KUUSJ alle ruimte krijgen om in een natuurlijke omgeving hun natuurlijke gedrag te vertonen. Wroeten, scharrelen, rollen. Eerlijk, puur en lokaal vlees van varkens die een goed leven hebben gehad. Daar werken we graag mee! 

In de docu ziet u Frans de Rond, van de Livar scharrel-varkenshouderij, de "KUUSJ", afkomstig van 'De varkenshoederij", van jonge ondernemer Josua van Wersh en Roy Kusters, van ambachtelijke slagerij Kusters, te Margraten. Een keten van gepassioneerde, lokale leveranciers aan wie onder anderen Hans' signatuur -  het buikspek - én menig ander heerlijk gerecht te danken is. 

Bezoek voor meer informatie:

www.devarkenshoederij.nl
www.livar.nl
www.slagerijkusters.nl

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Maandag, Vrijdag, Zondag
12.00-13.30 uur (binnenkomst)

Diner  |  Donderdag t/m maandag
vanaf 18.30

Vakantiesluiting

31 december t/m 12 januari

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant L'Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490