De geboorte van "Robuuste Jongens"

In het kader van de "Chef's Collaboration", doken chef-kok Hans Kinkartz van l’Atelier en zijn souschef Kaj Landman een tijdje terug de microbrouwerij van Gulpener in om een eigen speciaalbier te brouwen.

In samenwerking met de brouwmeester ontstond ‘Robuuste Jongens', "een stevige‘Plato stijl’-bier met een hoog stamwortgehalte en Curaçao-schilletjes."

Na zes weken gisten en rijpen, werd op 21 juni tijdens het het "Chef's Collaboration Diner", in de hoptuin bij het Gulpener BrouwLokaal het resultaat gepresenteerd. Onderstaand links naar leuke artikelen over de zeer geslaagde zomeravond. Bezoek ook de Facebookpagina van het Brouwlokaal voor meer foto's van het bier-spijsdiner.

Wil je het bier komen proeven? Reserveer dan snel! Het bier is slechts zeer beperkt in ons restaurant verkrijgbaar.

 

"Bier-Spijsdiner met eigen bier van l'Atelier bij Brouwlokaal in Gulpen" 

23 juni 2017 | Door:Richard Kok | www.chefsfriends.nl

"Sfeervolle midzomeravond in de Gulpener hoptuin tijdens het Chef’s Collaboration diner"

25 juni 2017 | Door Yvonne | www.bierliefde.nl

samenwerking brouwerij gulpen
Chef's collaboration- Gulpener Brouwlokaal
 

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Maandag, Vrijdag, Zondag
12.00-13.30 uur (binnenkomst)

Diner  |  Donderdag t/m maandag
vanaf 18.30

Vakantiesluiting

31 december t/m 12 januari

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant L'Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490