Nieuws & persberichten

Onderstaand treft u een overzicht aan van nieuws en artikelen over Restaurant l'Atelier. Voor het meest actuele, dagdagelijkse nieuws kunt u ons ook volgen op Facebook.

Kerst bij restaurant Atelier
13-10-2017

Kerst bij l'Atelier

Kerstmenu 2017 Ook dit jaar serveren we weer op 1e en 2e Kerstdag een bijzonder Kerstmenu, dat we t.z.t. bekend zullen maken. Wilt u Kerst bij ons vieren? Wacht dan niet te lang met reserveren, want het gaat nu al erg hard. Reserveren kan enkel telefonisch (+31 43 450 4490). Kersttijd bij...

Lees meer »
27-06-2017

De geboorte van "Robuuste Jongens"

In het kader van de "Chef's Collaboration", doken chef-kok Hans Kinkartz van l’Atelier en zijn souschef Kaj Landman een tijdje terug de microbrouwerij van Gulpener in om een eigen speciaalbier te brouwen. In samenwerking met de brouwmeester ontstond ‘Robuuste Jongens', "een stevige‘Plato stijl’-...

Lees meer »
09-05-2017

Vacature: Chef de partie/Zelfstandig werkend kok

Per 1 september 2017 zijn wij op zoek naar een Chef de partie/Zelfstandig werkend kok die ons team komt versterken.  Ben jij of ken jij de waardevolle nieuwe kracht die we zoeken? Neem contact op met Hans Kinkartz via info@restaurantatelier.nl of +31 (0)43 450 4490 voor meer informatie.

Lees meer »
carnavalssluiting restaurant Aterlier gulpen
06-01-2017

Carnavalssluiting 2017

Van zondag 26 februari tot en met woensdag 8 maart sluiten wij, zoals gebruikelijk tijdens de carnavalsperiode, onze deuren voor een korte vakantiesluiting.  We wensen u een fantastische carnaval en verwelkomen u vanaf donderdag 9 maart (vanaf 18.30 uur) graag weer in ons restaurant.

Lees meer »
Restaurant-atelier-cadeaupakket.png
24-11-2016

CADEAUTIP: De snoepdoos van l'Atelier (uitverkocht)

Onze snoepdoos 2016 is uitverkocht. In aanloop naar de feestdagen hebben wij een smakelijke 'Atelier Snoepdoos' samengesteld. Leuk om los te geven, of in combinatie met een l'Atelier dinercheque.  Het feestelijk verpakte pakket kost €25,- en bestaat uit: Huisgemaakte kweeperenlikeur Mispel bonbons...

Lees meer »
Limburgse decolletes - Restaurant l'atelier Gulpen
03-10-2016

Oktober: Steun Limburgse Decolletés

Oktober = borstkankermaand. Limburgse Decolletés is een sympathieke actie waar wij ook dit jaar weer aan deelnemen. Deze hele maand bieden wij onze gasten een setje van 2 zelfgemaakte roze macarons aan. U bepaalt zelf welk bedrag u aan het borstkankeronderzoek schenkt.  De opbrengst komt volledig...

Lees meer »

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Maandag, Vrijdag, Zondag
12.00-13.30 uur (binnenkomst)

Diner  |  Donderdag t/m maandag
vanaf 18.30

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant L'Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490