Nieuws & persberichten

Onderstaand treft u een overzicht aan van nieuws en artikelen over Restaurant l'Atelier. Voor het meest actuele, dagdagelijkse nieuws kunt u ons ook volgen op Facebook.

Video, Limburgse scharrelvarkens
28-11-2017

Mini-docu: Verke, de échte smaak van Limburg

In de varkenshouderij gaat heel veel mis. Maar gelukkig ontstaan er ook steeds meer mooie, nieuwe diervriendelijke initiatieven, waarbij aandacht is voor de natuurlijke, ecologische rol die het varken kán hebben. In deze mini docu ziet u hoe in het Limburgse land het Livar varken en de KUUSJ alle...

Lees meer »
13-11-2017

CADEAUTIP: Atelier Kerstpakketten

In navolging van de vorige jaar goed in de smaak gevallen 'snoepdoos', hebben we dit jaar een tweetal cadeaupakketten samengesteld, één voor de zoetekauw en één voor de borrelaar! Cadeaupakket Zoetigheden € 25,- kweeperenlikeur kaneel-pecannoten l'Ateliers theemelange Valrhona choco truffels met...

Lees meer »
13-11-2017

Kookboek "25 Limburgse topchefs"

Bron: www.chapeaumagazine.com 25 Limburgse topchefs in uniek kookboek Koks en gerechten op een onderscheidende manier in beeld gebracht Dinsdag 10 oktober 2017 | Vier jaar lang heeft Chapeau Magazine in elke editie een culinair thema geplaatst, met telkens over vier pagina’s de kookkunsten van een...

Lees meer »
Kerst bij restaurant Atelier
13-10-2017

Kerst bij l'Atelier

Kerstmenu 2017 Ook dit jaar serveren we weer op 1e en 2e Kerstdag een bijzonder Kerstmenu, dat we t.z.t. bekend zullen maken. Wilt u Kerst bij ons vieren? Wacht dan niet te lang met reserveren, want het gaat nu al erg hard. Reserveren kan enkel telefonisch (+31 43 450 4490). Kersttijd bij...

Lees meer »
27-06-2017

De geboorte van "Robuuste Jongens"

In het kader van de "Chef's Collaboration", doken chef-kok Hans Kinkartz van l’Atelier en zijn souschef Kaj Landman een tijdje terug de microbrouwerij van Gulpener in om een eigen speciaalbier te brouwen. In samenwerking met de brouwmeester ontstond ‘Robuuste Jongens', "een stevige‘Plato stijl’-...

Lees meer »
09-05-2017

Vacature: Chef de partie/Zelfstandig werkend kok

Per 1 september 2017 zijn wij op zoek naar een Chef de partie/Zelfstandig werkend kok die ons team komt versterken.  Ben jij of ken jij de waardevolle nieuwe kracht die we zoeken? Neem contact op met Hans Kinkartz via info@restaurantatelier.nl of +31 (0)43 450 4490 voor meer informatie.

Lees meer »

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Maandag, Vrijdag, Zondag
12.00-13.30 uur (binnenkomst)

Diner  |  Donderdag t/m maandag
vanaf 18.30

Vakantiesluiting

31 december t/m 12 januari

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant L'Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490