SIGNATUREN - van de chef

Een verzameling van de topgerechten van de afgelopen jaren.

Per tafel geserveerd, in 4 t/m 8 gangen
67,50 - 77,50 - 87,50 - 97,50-107,50

Wijnarrangement 4-8 gangen
32,50 - 40 - 47,50 - 55 - 62,50

 

2017 | Koudgerookte, gemarineerde ZALM, jonge erwtjes, asperge, ei en daslook

2011 | Handgedoken COQUILLE, bloemkool, kerrie, kokos, pinda en augurk*

2014 | KREEFT, bisque, wortel, duindoorn en harissa peper*

2013 | TARBOT, smeltende bio-ganzenlever, grotchampignons, selder en kalfsjus**

2012 | Op karkas gegaarde ANJOUDUIF, maïs en vadouvan*

2015 | Diverse bereidingen van LAM, overbakken met kruidenkorst en asperge *

2010 | MUNSTER kaas & ijs van BIO-GANZENLEVER

2016 | ADVOCAAT, hazelnoot, BANAAN en witte chocolade

* supplement van € 7,50 ( bij wisseling naar menu Inspiraties )
** supplement van € 7,50 ( bij wisseling naar menu Inspiraties óf bij keuze hoofdgerecht )

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Maandag, Vrijdag, Zondag
12.00-13.30 uur (binnenkomst)

Diner  |  Donderdag t/m maandag
vanaf 18.30

Vakantiesluiting

13 t/m 29 augustus 2018

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant L'Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490