Menu l'Atelier

Menu restaurant atelier gulpen, zuid limburg

Menu is uitsluitend per tafel beschikbaar, geserveerd in 4-, 5-, 6- of 7 gangen 
( 52,50 / 62,50 / 72,50 / 82,50 )

"CEVICHE" VAN MAKREEL gemarineerde makreel, met zoetzure selderij, appel, ui en pecannoten

KABELJAUW, PATA NEGRA & NOILLY PRAT asperge, aardpeer en kruidenolie

RAVIOLI VAN WAGYU (Hoeve Galouppe) diverse bereidingen van tomaat, basilicum en knoflook

BUIKSPEK & SPEENVARKEN spitskool, ui en sabayon van mosterd

EENDENBORST, in karamel van soja en rode chili peper diverse bereidingen van maïs en "Pulled Duck"

KAASASSORTIMENT € 5 supplement bij keuze i.p.v. nagerecht

DRAGON, YUZU & LIMOEN

Extra klassiekers

  • Chef's tartaar, met augurk, tomaat, sjalotte en kappertjes €22,-
  • Gebakken Bio-ganzenlever, met Likeur 43,  macadamia, kumquat en zwarte walnoot €28,- (in menu € 7,50 supplement)
  • Ceasar Salade van groene sla met ei, croutons, knoflook/ansjovis dressing, Parmezaan en krokante ham €17,-
  • Ceasar Salade de LUXE, met een extra toevoeging van een halve kreeft €35,-

Mocht u speciale dieetwensen of allergiën hebben, laat het ons even weten…

OPENINGSTIJDEN

Keuken open:
Lunch van 12.00-14.00 uur (m.u.v. zaterdag)
Diner vanaf 18.30 uur
Rustdagen: dinsdag en woensdag

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

Vakantiesluiting: 
zondag 26 februari t/m woensdag 8 maart
maandag 7 augustus t/m woensdag 23 augustus

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant L'Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Direct online reserveren