Menu l'Atelier

Menu restaurant atelier gulpen, zuid limburg

Menu is uitsluitend per tafel beschikbaar, geserveerd in 4, 5 of 6 gangen 
( 55,- / 65,- / 75,- )

HAMACHI, gemarineerd in TANDOORI hangop, quinoa en miso

SKREI (winterkabeljauw) schorseneren, zuurkool, bloedworst en een jus van katenspek

Ravioli van PADDESTOELEN diverse paddestoelen, truffel, eekhoorntjesbrood, selderij en spinazie

Ballotine van KONIJN, omwikkeld met spek macadamia, koolrabi en lavas

Black Angus RUNDERLENDE & kuusj WANGETJES pastinaak, knoflook en witlof

CHOCOLADE, mokka, 5 SPICES en bloedsinaasappel

 

Extra klassiekers

  • Chef's tartaar, met augurk, tomaat, sjalotte en kappertjes €22,-
  • Gebakken Bio-ganzenlever, met kersen, pistache en zwarte walnoot €28,- (in menu € 7,50 supplement)
  • Ceasar Salade van groene sla met ei, croutons, knoflook/ansjovis dressing, Parmezaan en krokante ham €17,-
  • Ceasar Salade de LUXE, met een extra toevoeging van Carabinero garnalen €35,- ( in menu 12,50 supplement)

We werken graag met regionale kazen, plus de kazen, geaffineerd door Bourgondisch lifestyle uit Beverwijk.
Gasten kunnen ná het hoofdgerecht nog een extra keuze maken vanaf ons kaasplateau!

Mocht u speciale dieetwensen of allergiën hebben, laat het ons even weten…

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Maandag, Vrijdag, Zondag
12.00-13.30 uur (binnenkomst)

Diner  |  Donderdag t/m maandag
vanaf 18.30

Vakantiesluiting

11 t/m 21 februari 2018

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant L'Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490