Menu l'Atelier

Menu restaurant atelier gulpen, zuid limburg

Menu is uitsluitend per tafel beschikbaar, geserveerd in 4-, 5-, 6- of 7 gangen 
( 55,- / 65,- / 75,- / 85,- )

HAMACHI, ingerold in tandoori
miso, gepofte quinoa, hangop en zoetzure komkommer

TONGSCHARFILET, gegaard op 45 °C
preitjes, zwarte knoflook en beurre blanc

RAVIOLI VAN PADDESTOELEN
diverse paddestoelen, truffel, eekhoorntjesbrood, selderij en spinazie

BALLOTINE VAN PATRIJS
ganache van bloedworst, peer, zuurkool en Amsterdamse uitjes

" Kuusj " BUIKSPEK & VARKENSWANG
bundelzwammen, koolrabi, gegaard in zoutkorst en zoetzure saus

KAASASSORTIMENT
( €5,- suppl. i.p.v. dessert)

ANANAS IN KARAMEL - KOKOS - KRUIDNAGEL

 

Extra klassiekers

  • Chef's tartaar, met augurk, tomaat, sjalotte en kappertjes €22,-
  • Gebakken Bio-ganzenlever, met kersen, pistache en zwarte walnoot €28,- (in menu € 7,50 supplement)
  • Ceasar Salade van groene sla met ei, croutons, knoflook/ansjovis dressing, Parmezaan en krokante ham €17,-
  • Ceasar Salade de LUXE, met een extra toevoeging van Carabinero garnalen €35,- ( in menu 12,50 supplement)

Mocht u speciale dieetwensen of allergiën hebben, laat het ons even weten…

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Maandag, Vrijdag, Zondag
12.00-13.30 uur (binnenkomst)

Diner  |  Donderdag t/m maandag
vanaf 18.30

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant L'Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490