Lunchtime @ Atelier

lunchmenu restaurant l'atelier gulpen

Graag nodigen wij u in ons restaurant uit voor een heerlijke lunch, per tafel geserveerd in 2-, 3- of 4-gangen, binnenkomst tussen 12.00-14.00 uur. Wij serveren geen lunch op dinsdag, woensdag en zaterdag.

"CEVICHE" VAN MAKREEL gemarineerde makreel, met zoetzure selderij, appel, ui en pecannoten

SKREI ( winterkabeljauw) PATA NEGRA - NOILLY PRAT artisjok, aardpeer en kruidenolie

EENDENBORST, in karamel van soja en rode chili peper diverse bereidingen van maïs en "Pulled Duck"

ANANAS - LYCHEE - CHAMPAGNE - WITTE CHOCOLADE

Wij bieden speciale all-in arrangementen incl. amuserie, menu, Prosecco, 2 glazen huiswijn, tafelwater en koffie

  • 2 gangen €37,50 // € 62,50 all-in 
  • 3 gangen €45,00 // € 70,00 all-in 
  • 4 gangen €52,50 // € 87,50 all-in 

Extra klassiekers

  • Chef's tartaar, met augurk, tomaat, sjalotte en kappertjes €22,-
  • Gebakken Bio-ganzenlever, met Likeur 43,  macadamia, kumquat en zwarte walnoot €28,- (in menu € 7,50 supplement)
  • Ceasar Salade van groene sla met ei, croutons, knoflook/ansjovis dressing, Parmezaan en krokante ham €17,-
  • Ceasar Salade de LUXE, met een extra toevoeging van een halve kreeft €35,-

Mocht u speciale dieetwensen of allergiën hebben, laat het ons even weten…

OPENINGSTIJDEN

Keuken open:
Lunch van 12.00-14.00 uur (m.u.v. zaterdag)
Diner vanaf 18.30 uur
Rustdagen: dinsdag en woensdag

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

Vakantiesluiting: 
zondag 26 februari t/m woensdag 8 maart
maandag 7 augustus t/m woensdag 23 augustus

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant L'Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Direct online reserveren